Rólunk

PROFIZMUS, FELKÉSZÜLTSÉG ÉS PRECIZITÁS

Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött pontosan tudjuk, hogy a munkahelyen a biztonság megteremtése nem csak költségelem a munkáltató számára. A biztonságos, szervezett munkavégzés jelentős költségmegtakarítást is eredményez a foglalkoztatás terén, így nem meglepő, hogy ezen előnyöket ma már egyre szélesebb körben aknázzák ki a fejlett gazdaságok.
Ma már elengedhetetlen a jól felkészült, szakmai tudással rendelkező szakemberek jelenléte a munkahelyen.

Feladatunk a megbízás folyamatos ellátása, a megbízónál alkalmazott módszerek megismerése, annak teljes körű elemzése és a jogszabályi követelményekkel történő összevetése, továbbá a helyes megoldások és gyakorlat kialakítása.
Nálunk a szakértelem, a magas színvonal és a naprakészség együtt jár.
Folyamatosan bővülő, eddig több mint 20 szakembert felölelő csapatunk közt tudhatunk:

 • Munkavédelmi technikust;
 • Tűzvédelmi előadót;
 • Tűzvédelmi főelőadót;
 • Tűzvédelmi szakmérnököt és szakértőt;
 • Emelőgép ügyintézőt;
 • Emelőgép szakértőt;
 • Munkavédelmi szakmérnököt;
 • Biztonságtechnikai mérnököt;
 • Had és Biztonságtechnikai mérnököt;
 • Élelmiszeripari gépészmérnököt;
 • Környezetvédelmi szakmérnököt és szakértőt;
  akiknek több éves tapasztalatán felül szakmérnöki képesítése és tervezői jogosultsága hozzáadott értéket képez munkánk során.

Munkavédelmi kollégáink szakmában eltöltött éveinek száma több évtizedre tehető, továbbá számos felügyelői múlttal rendelkező és igazságügyi szakértői tevékenységet végző szakember is megtalálható közöttünk.
Hiszünk munkánk eredményességében és értékteremtő mivoltában.

Debreczeni-Mór István

2007 óta dolgozom munkavédelmi területen, hol a STRABAG munkavédelmi vezetőjeként, hol egy nagyobb projekt munkavédelmi koordinátoraként, – pl. KÖKI terminál, MERCEDES-BENZ Kecskemét gyár építése alatt munkavédelmi szakemberként -, hol pedig a LEGO Manufacturing Kft. új játékelemgyárának biztonsági vezetőjeként és bejelentett munkavédelmi koordinátoraként.
Munkám során további számos nagy projekten vettem részt és szereztem értékes tapasztalatokat. Ezen évek rendkívül kimagasló szaktudást, rutint és gyakorlatot adtak nekem, amellyel a jövőben megrendelőinket a Global Production Kft. színeiben képviselhetem.

Papp András

2009 óta dolgozom munkavédelem és munkaügyi területen. Az elmúlt években többek között tapasztalatot szereztem családi cégünk vezetésében is, amelyet a Global Production Kft.-nél is sikeresen hasznosítok. Munkavédelem területén üzemi és ipari területen dolgoztam az elmúlt években. Célom az, hogy a vállalkozók, akik megbíznak minket, ne csak egy dokumentumot kapjanak, ami megfelel az előírásoknak, hanem teljes körű szolgáltatást, amelynek köszönhetően biztonságban tudhatják a cégeiket és bátran felelősséget tudnak vállalni az ott dolgozók biztonságos munkavégzéséért. A saját munkatársainkat is a felelősségre és csapatmunkára tanítjuk. A Global Production küldetése, hogy egy jó hangulatú munkahelyen, minőségi munka készüljön.

Debreczeni-Mór Istvánról írták

Ajánlólevél Debreczeni-Mór István részére

István 2012. szeptember 12-től, mint munka-, egészség- és biztonságvédelmi / EHS and Security Project Manager erősítette a LEGO új gyár, Nyíregyháza Greenfield Team csapatot. Munkáját minden esetben maradéktalanul elvégezte, legtöbbször az elvárások felett teljesített, amelyet egyértelműen bizonyít a projekt 2 éves átfutási ideje alatt bekövetkezett rendkívül kevés munkabaleset.

István jó kommunikációs képeségekkel rendelkezik, folyékonyan és meggyőzően tárgyal magyar nyelven és angol nyelvtudását is fejlesztette. A LEGO alaptevékenységtől eltérő építési munkára szabott EHS and Security rendszert nem csak kitűnően felállította, hanem a működtetését is tökéletesen felügyelte, kézben tartotta.
Nemzetközi és hazai partnereink egyaránt dicsérték megbízhatóságát és kompromisszumkészségét, mindig pontosan érkezett a tárgyalásokra és azokon elveinkhez híven képviselte cégünket.
István számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek szükségesek a vezetői feladatok ellátásához – hogy csak néhányat említsek: szakmailag felkészült és naprakész, határozott, saját tevékenysége által képes motiválni munkatársait -, így méltán ajánlhatom őt bármely projektre.

Nyíregyháza, 2014.04.30.
Glavatity Gábor Márk
Lead Project Manager
Greenfield Project
LEGO Manufacturing Kft.

Ajánlatra vagy segítségre van szüksége ?